Orb, lichtbollen. Orbs zien.

Wat zijn orbsen of lichtbollen?

Op deze pagina krijgt u uitleg mèt diverse orbfoto's, en een video van bewegende orbsen.

Tevens zal ik u laten zien dat je deze orb zelf kan maken.

 

Wat is een Orb?

Een Orbs is een energie. Vaak zijn ze als lichtbollen te zien. Ze zijn er altijd al geweest, Het is niet één soort energie. Ook zij hebben verschillende degradaties. Zo kan je een heel kleine of heel grote lichtbol tegenkomen.

De energie van een overleden persoon of dier kàn je soms als Orb waarnemen op een foto, maar dat wil dus niet zeggen dat alle Orbjes overledenen zijn.

Sceptici beweren dat Orbsen stofjes zijn, en dat je ze nu kan fotograferen, omdat de techniek zo vooruit is gegaan bij de camera's.

Ik heb een zwart/wit foto, van meer dan 50 jaar oud, waar je ze ook duidelijk op kan zien, dus het verhaal dat het door de 'moderne camera's komt', staat daar los van

Hieronder heb ik een foto geplaatst uit de vorige eeuw, waar je ook een orb op kan zien bij zijn laars..

 

Water, stof zand, suiker, zout, heeft zoals alles een eigen structuur. Indien u de structuur van een orb vergelijkt met dat van een stofdeeltje, dan kan u maar één conclusie trekken. Inderdaad...twee totaal verschillende patronen, waarmee dus is bewezen dat een Orb geen stof op de lens is, zoals sommige sceptici blijven volhouden. Zelfs profesionele fotograven erkennen het fenomeen van orbsen. Helaas kunnen de sceptici op geen enkele wijze fatsoenlijk onderbouwen waarom zij gelijk hebben.

Maar een ieder is hier in vrij om te geloven wat hij wil.

Hieronder een viertal foto's van een haar, een watermolecuul, een ijskristal, en stuifmeelkorrels, om te laten zien dat zij een geheel ander patroon hebben.

 

Kan iedereen een Orb fotograferen?

 

-Nee. Daar moet je vreemd genoeg een bepaalde energie voor hebben. Dat je ze nu niet kan fotograferen, wil niet zeggen dat dat altijd zo zal blijven. Daarbij bewegen orbsen zich. Soms langzaam, soms heel snel. Het kan dus dat ze er op een bepaald moment gewoon niet zijn.

Video orbs.

Hieronder een video waarop iemand energie stuurt (in orb vorm). Uit zijn lichaam komen twee lichtbollen

in een blauwe kleur.

De video is door mijzelf opgenomen, dus helaas zullen de sceptici met een heel gegronde onderbouwing moeten aankomen waarom dit niet kan.

Hieronder toon ik u een paar foto's van iemand die zelf een orb maakt door energie te bundelen. Op de derde foto gooit hij de orb in de lucht, en de vierde foto is een vergroting van de orb.

Foto uit de vorige eeuw waarop bij zijn laars heel duidelijk een orb te zien is.